Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald

lasarna_i_broken_wheel_rekommenderar

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald

”Sara Lundqvist
Kornvägen 7, 1 tr
136 38 Haninge
Sverige”

Sara har nyss förlorat sitt jobb i stadens bokhandel. Som ett steg i att gå vidare i livet och lära sig att leva, åker hon till den lilla nedgångna staden Broken Wheel i Iowa för att träffa sin amerikanska brevvän Amy. Trota att Sara aldrig tidigare träffat Amy, ändå känner hon att hon och Amy aldrig har varit något annat än bästa vänner. När Sara väl anländer till Broken Wheel blir inget som hon har planerat.

Detta är en riktig feel-good roman om förändringens kraft, kärlek, böcker och att våga leva. En perfekt bok att läsa en höstkväll i skenet av tända ljus.

Som den bokälskare jag är älskade jag att kärleken till böcker fått ta en så stor plats. Jag kom på mig själv att sitta och le igenkännande flera gånger. Katarina förstår hur det är att älska böcker, även när ingen annan förstår tjusningen.

Det som gjorde boken extra speciell var dispositionen. Läsaren får självklart följa Sara och hennes utveckling men även några av de viktigaste bikaraktärerna och hur deras liv förändras av Saras närvaro, vilket verkligen understryker hur en människa kan förändras och samtidigt förändra. Vi får även ta del av Amys brev och får på så sätt lära känna Amy och den relation hon och Sara har på ett intimt sätt.

Jag kan inget annat säga än att jag läsete boken med ett leende på läpparna.

Om du älskar att läsa böcker om böcker och hur de kan förändra livet, måste du läsa denna. Boken passar även dig som känner dig vilsen och fast.

En reaktion på ”Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald

  1. Ping: En summering av sommarens “going native” utmaning | Little Tree of Stories

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s