Inte helt hundra av Caroline Hainer

inte_helt_hundra

Efter att en mångårigt förhållande tar slut börjar Caroline söka efter vad kärlek och kärleksrelationer egentligen är. hon ransakar sig själv och analyserar alla sina förhållanden för att förstå vad som gick fel och varför hon alltid är den som står ensam kvar. Tillslut finner hon av en slump de svar hon söker.

Inte helt hundra är Caroline Hainers debutroman och bygger på hennes egna upplevelser av att frsöka hitta den rätta. I boken bemöter hon de känslor som kan uppstå då relationer inte går som båda parter förväntar sig. Den är både tragisk och humoristig på samma gång. Caroline skriver på ett verkligt och ärligt sätt och det känns som om inget lämnas utanför. Pinsamheter, problem och misslyckaden undanhålls inte utan får fritt spelrum. Relationer och kärlek kan vara svåra att förstå sig på. Två människor som lever tätt på varandra och förväntas dela allt. Det kan uppstå förvirring, missförstånd och ilska som blandas med kärlek eller vad som trors vara kärlek. Detta berörs genom hela berättelsen. Funderingar och tankar som kan anses vara något man inte talar om.

Bokens kapitel är indelade efter de män som hon haft en relation med, och det är en sarlig blanding av personligheter må jag säga, svärmorsdrömmen, den galna killen som sänder ut riktiga stalkervibbar, den som aldrig hör av sig och så vidare. Varvat med detta får vi ta del av hennes samtal med sin terapeut som faktiskt har en hel del bra saker att säga.

Caroline Hainer är helt enkelt orädd i sitt berättande och det tycker jag är helt fantastiskt.

En bra bok som passar de som också har svårt att träffa någon eller som vill förstå sig på det här med relationer.

 

En reaktion på ”Inte helt hundra av Caroline Hainer

  1. Ping: En summering av sommarens “going native” utmaning | Little Tree of Stories

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s