Om mig

Vem är jag?

I ärlighetens namn kan jag  inte svara på det. Jag vet faktiskt inte. Men jag kan berätta det jag vet. Jag heter Frida och är 23 år ung. Trots mina 23 år misstas jag ofta för att vara mellan 15-18 år. Jag glömmer aldrig hur min irländska taxichaufför tappade hakan när jag sa att jag var 22 år. Han stirrade på mig i backspegeln och sa “no, are you really?”.

©

Böckerna och jag går långt bak i tiden. Jag skulle vilja säga att vi har varit i en relation sedan jag var liten, då mina föräldrar läste för mig innan det var läggdags.

Sen kom den tid då jag lärde mig att läsa. Böckernas sidor var inte längre fyllda av svarta krumelurer, utan av symboler som tillsammans bildade ord och meningar. Sedan dess har jag älskat att läsa och skriva.

Jag älskar böcker, orden, doften och känslan av en bok i mina händer. Jag hatar (hatar kanske var att ta i, ogillar) människor som gör hundöron i sina böcker. Har ni hört talas om bokmärken?! Jag är alltid på jakt efter den speciella boken som förändrar mitt sätt att se på världen.

Annonser